ELDA nieuwe stijl

De afgelopen jaren is er nogal wat veranderd bij Elda. Toon de Bie en Lia Clarijs hebben het bedrijf overgedragen en deze overdracht een aantal jaren begeleidt. Wat natuurlijk is gebleven is het servicegericht en doelgericht werken. Inmiddels zijn er een aantal mensen het Elda-team komen versterken en de grootste verandering is de aanstaande verhuizing naar een pand op het bedrijventerrein in Rijen.

 

Facelift Elda logo

Met trots presenteren we u een facelift van het logo en een nieuwe website. Er is niet gekozen voor een volledig nieuw logo, er zitten veel herkenbare elementen in. Dat is ook wat Elda wil blijven; betrouwbaar, stabiel, servicegericht en ondersteunend aan het bedrijf van onze klanten. De letters zijn strak, maar ook fris en modern. De vierkantjes staan voor de veelzijdigheid van het werk wat we doen.

 

Veelzijdig bedrijf

Elda is veelal actief in de geitensector op alle gebied rondom het management van de dieren. Met de toevoeging van dochterorganisatie Geiten KI Nederland, zijn we klaar om het melkgeitenbedrijf van de toekomst volledig te ondersteunen in zijn bedrijfsvoering. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in koppelingen met en samenwerking met de periferie in de geitensector. Hierdoor kan er nog meer op maat geadviseerd en gestuurd worden op het melkgeitenbedrijf. Ten slotte voeren we veel administratief werk uit voor melkverwerkende bedrijven en coöperaties. De vakjes symboliseren de bedrijfstakken die er binnen Elda zijn en daarmee de veelzijdigheid van het bedrijf.

 

Volledig nieuwe website

U kijkt nu naar de nieuwe website van Elda. Er is allerlei informatie te vinden over wat we kunnen bieden en hoe we te werk gaan.  Is er  iets wat u wilt weten, maar niet kunt vinden, schroom dan niet  om contact met ons op te nemen. We wensen u veel leesplezier.

Zoeken